Du är här
1 / 5

Rotebergsvägen 3 SOLLENTUNA

Kontor i vacker villa anno 1850 vid Norrviken

Nu finns chansen att bedriva sin kontorsverksamhet med möjlighet för övernattning i Direktörsvillan vid Rotsunda Strand, med närhet både till Norrviken, kommunikationer och E4:an. På entréplan finns en sal med öppen spis, två rum, pentry samt två wc varav en med dusch. På övre plan finns två mindre och ett större rum samt två förråd. Villan är renoverad efter ursprungsritningar och i mycket fint skick. Fiber finns.

Omgivning: 
Fastigheten ligger nära Norrviken och vackra promenadstråk och badplats. Lugnt läge och ändå nära till bra kommunikationer och E4:an.
Kommunikationer: 
Gångavstånd (ca 750 m) till pendeltåget, station Rotebro. Restid till T-centralen ca 24 min. Flera bussar passerar området, bl.a. buss 560 som trafikerar Kallhälls- och Upplands Väsby station. Med bil är det smidigt att ta sig ut på E4:an och restid till både Stockholm och Arlanda är ca 20 minuter.
Service: 
I fastigheten intill finns restaurang och gym för de som arbetar i huset. Breddens köpcentrum finns nära med ett rikt utbud av service och butiker.
Parkering: 
Parkeringsplatser finns att hyra.

Se alla våra lediga lokaler i Sollentuna

Fakta
Lokalnummer: 
I961-5005
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

185 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Anna Engelgren

Telefonnummer: 
08-7353733