Du är här
1 / 5

Sisjö Kullegata 8 ASKIM

Nu finns möjligheten att hyra detta kontor om 349 kvm i Sisjön! Med trevliga kontorslokaler med närhet till Söderleden sitter du högst upp i huset med fin utsikt över nejden. Kontoret är luftigt med glaspartier in till kontorsrummen som är i varierande storlek och med fönster åt tre väderstreck får man ett fint ljusinsläpp.

Hiss - Ja
HWC - Ja
Konferensrum - Ja

Välkommen att kontakta oss för visning.

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är ett av Nordens största företagsområde.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.
Service: 
I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Sisjön är under utveckling och "nya Sisjön" börjar att ta form, det kommer att innefatta nya handelsytor och kontor.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1084-5006
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

349 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997