Du är här
1 / 5

Sisjö Kullegata 8 ASKIM

Kontor/produktionslokal på Sisjö Kullegata

Flexibelt kontor och produktion/lager med en yta om 812 kvadratmeter. Mellan kontor och lager finns en interntrappa. Lättillgänglig fastighet strategiskt placerad med närhet till stora lederna.

Lagret består av två olika delar var av den ena delen är höglager.

Dusch - Ja
Omklädningsrum - Ja
Port - Ja

Kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning: 
Fastigheten är belägen i Högsbo-Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är ett av Nordens största företagsområde.
Kommunikationer: 
Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.
Service: 
I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Sisjön är under utveckling och "nya Sisjön" börjar att ta form, det kommer att innefatta nya handelsytor och kontor.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1084-5019
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

812 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997