Du är här
1 / 5

Skalholtsgatan 10 KISTA

Skapa din drömlokal, nära av- och påfart till E4:an!

Möjlighet att skapa toppmoderna ytor i två plan med stor flexibilitet vad gäller planlösning. Läget är mycket nära av- och påfart till E4:an mot Stockholm eller Arlanda och Kista centrum når man på tio minuter promenad. Lokalen är i två plan och erbjuder en mix mellan enskilda kontor och öppet landskap med flertalet konferensrum i varierande storlekar. I mitten av fastigheten finns det ljusgård vilket skapar en öppen och ljus känsla mellan våningarna. Parkeringsmöjlighet finns när beläget.

Söker ni en lokal där ni kan vara med och påverka utformningen så att den passar just er verksamhet så har ni kommit rätt!

Omgivning: 
Kontorsfastighet belägen i utkanten av centrala Kista, bra skyltläge utmed Kymlingelänken och nära påfarten till E4.
Kommunikationer: 
10 min. promenadavstånd till T-bana Kista samt bussförbindelser till andra delar av norra Stockholm. Snabb access med bil till påfart E4.
Service: 
All tänkbar närservice finns i Kista Galleria på 10 min. promenadavstånd.Oerhört stort utbud av lunchrestauranger, snabbmatställen, caféer i Kista Galleria.
Parkering: 
Parkering finns att förhyra i direkt närhet till fastigheten

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
1067-5013
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

942 - 1984 kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Anders Trotzig

Telefonnummer: 
087353744