Du är här

1 / 5

Södergatan 76 HELSINGBORG

Rymliga och ljusa kontorsrum vid Gustav Adolfs Torg

Nyöppnat kontorshotell på söder där vi erbjuder 15 kontorsrum av varierande storlek från 11 - 30 kvadratmeter. Hyra från 3000kr/månad för dom mindre rummen och upp till drygt 8000kr/månad för dom största rummen. Stort mötesrum och kök finns att tillgå.

Omgivning: 
Söder är en stadsdel strax söder om centrum i Helsingborg. I detta område finns både nya fastigheter och gamla charmiga hus. Mot centrum avgränsas stadsdelen av Stadsparken med Stadsbiblioteket och söderut ligger Furutorpsparken. Gränsen mot Eneborg i öster utgörs av landborgen. Mitt i området finns Gustav Adolfs torg med Gustav Adolfs kyrka.
Kommunikationer: 
Från Gustav Adolfs torg går bussar till olika stadsdelar med bara några minuters mellanrum. Knutpunkten ligger på 10 minuters promenadavstånd, med tåg- buss och färjestation. Det finns tillgälinga parkeringsplatser och garage.
Service: 
I området finns ett stort utbud av butiker av olika slag, SöDER-gallerian, banker, restauranger, apotek och livsmedelsaffärer. Det finns även en torghandel med frukt- och grönsakshandlare, blomsterförsäljare samt fiskhandlare.
Parkering: 
Garageplats. Går att hyra.
Fakta
Lokalnummer: 
1212-5013
Yta: 
339m2
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Mattias Eriksson

Telefonnummer: 
042-17 21 38