Du är här
1 / 5

Stora Nygatan 31 MALMÖ

Öppen kontorslokal mitt i city

På Stora Nygatan 31 kan vi nu erbjuda en ljus och trevlig kontorslokal med direkt tillgång till citygallerian Hansa Compagniet.

Lokalen är belägen på tredje våningen och har en genomgående öppen planlösning med kontorslandskap, mindre mötesrum samt pentry och konferensrum. Från lokalen finns direktaccess till fastighetens parkeringsgarage.

Välkommen på visning!

Omgivning: 
Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer, hotell och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.
Kommunikationer: 
På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Service: 
Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.
Parkering: 
Tillgång till Citygaraget.

Se alla våra lediga lokaler i Malmö

Fakta
Lokalnummer: 
1078-5322
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

317 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Daniel Fredlund

Telefonnummer: 
040-6009651