Du är här

1 / 5

Timmervägen 13 SKÖVDE

Stor och rymlig lokal mitt i Ryd.

Lokalen är sedan tidigare använd som utbildningssal. Här har också varit dansskola och samlingsplats för föreningar. Vi söker ny hyresgäst som är engagerad och boende i området. Vi vill att lokalen ska användas för våra hyresgäster på Timmervägen och Barkvägen. Har du en idé som du vill utveckla, så ta kontakt med oss. Vi hjälper dig att göra verklighet av din idé.

Omgivning: 
Stadsdelen Ryd är omgiven av skog med många stigar och elljusspår. Det som gör Skövde unikt är Billingen - ett berg nästan mitt i stan. Här finner du skidspår, slalombacke, bad och fiskesjöar. I Skövde finns även Sveriges häftigaste upplevelsebad med relaxavdelning, tropiskt landskap, klippor och vattenfall.
Kommunikationer: 
Sex busslinjer knyter samman Ryd med övriga stadsdelar och Skövde centrum. Dit tar du dig på 15 min till resecentrum. Bara 5 min bort ligger Kärnsjukhuset. Asfalterade cykel- och promenadvägar hela vägen till Skövde centrum. På cykel tar det ca 30 min och till fots ca en timme.
Service: 
I Södra Ryd finns vårdcentral, folktandvård, frisör, livsmedelsaffär, tobakskiosk, kyrkor, förskolor, bibliotek och pizzeria. Dessutom finns flera köpcentra mellan stadskärnan och Södra Ryd - dessa heter Elins Esplanad och Stallsiken.
Fakta
Lokalnummer: 
70196-6256
Yta: 

98 - kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Angelica Hein

Telefonnummer: 
0500-478851