Du är här

1 / 5

Vaktgränd 3 GÄVLE

Lagerlokal på Vaktgränd 3 i Centrala Gävle

Nu finns denna centralt belägna lagerlokal om 127 kvm på Vaktgränd 3 i Gävle. Lokalen är perfekt för förvaring och magasinering och entrén är belägen i ett parkeringsgarage för smidig i-och urlastning.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning.

Omgivning: 
Gävle har ett mycket stort utbud av kultur, natur, shopping och puls. Den fina stadsparken Boulognersskogen, som är en av landets största stadparker finns i centrala Gävle, där kan du bara strosa runt, ha picknick i det gröna, spela bangolf, lyssna på uppträdande och mycket mera. Många trevliga badställen i både hav och å finns inom cykelavstånd. Friluftsområdet Hemlingby erbjuder skidåkning både utför och på längden, utomhus pool samt elljusspår. Gävle erbjuder även Gunder Hägg arena med friidrott, Strömvallen med fotboll, Gävle Travet samt Läkerol Arena med ishockey, denna Arena erbjuder även andra olika evenemang och uppträdanden. Furuviksparken är belägen strax utanför Gävle med dess djurpark och nöjesfält.
Kommunikationer: 
Mycket god och organiserad kollektivtrafik som utgår från Rådhuset i centrala Gävle. Cykelbanor finns i ett stort utbud i hela Gävle. Även centralstation med tät tågtrafik. Access till större leder.
Service: 
I Gävle Centrum finns mer än 200 butiker samt 70 restauranger och caféer. Här finns stora affärsgallerior såsom Flanör och Gallerian Nian vid Stortorget. Här finns även det K-märkta och charmiga Berggrenska Gården med sina butiker. Dessutom finns flera trevliga småbutiker på Söder och längs Drottninggatan. På Stortorget finns torghandlare som säljer allt från blommor till fisk från de lokala fiskarna från Bönan.
Parkering: 
Garageplats finns att hyra i anslutning till lokalen. För garageplats gäller separat avtal.
Fakta
Lokalnummer: 
21039-3010
Yta: 

127 - kvm

Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Skicka in en ansökan

Filip Sarlind

Telefonnummer: 
026-545583