Du är här
1 / 5

Vassgatan 2B GÖTEBORG

Kontor med bra fin utsikt över Göteborg

Snart blir denna trevliga kontorslokal ledig i ett växande område i nära anslutning till centrala Göteborg. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och ger en schysst utsikt över centrala Göteborg och Göta Älv.

Omgivning: 
Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.
Kommunikationer: 
Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.
Service: 
Lunchrestaurang "Persilja" finns på området. Där bjuds det på husmanskost, pizza etc. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.
Parkering: 
Fri parkering finns tillgängligt i anslutning till fastigheten i mån av plats. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget under fastigheten.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1080-5005
Yta: 

321 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Emil Abrahamsson

Telefonnummer: 
031-109997