Du är här
1 / 5

Vassgatan 3 GÖTEBORG

183 kvadratmeter kontor på Vassgatan 3

Välkommen till vår kontorslokal om 183 kvadratmeter. I lokalen finns ett flertal kontorsrum i varierande storlekar. Dessutom finns flera rum lämpade för förvaring av olika typer samt ett pentry med passande lunchrum. Lokalen är fräsch med mycket gott ljusinsläpp.

Lokalen ligger på andra plan och det finns hiss.

Tveka ej på att höra av dig för mer information eller en visning!

Omgivning: 
Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.
Kommunikationer: 
Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.
Service: 
Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

Se alla våra lediga lokaler i Göteborg

Fakta
Lokalnummer: 
1108-5012
Yta: 

183 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Victor Grönnelid

Telefonnummer: 
031-109998