Du är här
1 / 5

Västra Trädgårdsgatan 9 STOCKHOLM

Ledig vindslokal på Västra Trädgårdsagatan!

Intill Kungsträdgården på Västra Trädgårdsgatan 9 finns nu möjligheten att hyra denna kontorslokal om 137 kvm i fantastisk fastighet endast ett stenkast från all tänkbar närservice.

Lokalen ligger högst upp i fastigheten och är en vindsvåning beläget på våning 7, hissen går upp till plan 6 och lokalen nås sedan via trappa.
Kontorsytan har en öppen planlösning med plats för flertalet arbetsplatser, välkomnande pentry, mötes/konferensyta, två telefonbås och en toalett.

Fastigheten har tidigare tillhört Stockholms Handelskammare och är bevarad med tidstypiska detaljer.

Omgivning: 
Läget på Västra Trädgårdsgatan innebär närhet till city och puls med omedelbar närhet till NK-varuhuset, Gallerian och PK-huset. Dessutom är det ett stenkast från Kungsträdgården.
Kommunikationer: 
T-bana Kungsträdgården (blå linje), gångavstånd till Stockholms Centralstation, Spårvagn samt bussar som passerar Hamngatan och Regeringsgatan.
Service: 
All tänkbar service finns i närheten. Gallerian och NK-varuhuset erbjuder ett stort antal butiker samt restauranger och caféer. Kungsträdgården bjuder på härliga promenadstråk och trevliga uteserveringar sommartid.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

Fakta
Lokalnummer: 
I978-5004
Tillträdesdag: 
Enligt överenskommelse
Yta: 

137 - kvm

Kontakta oss

Lämna intresseanmälan

Läs mer om hur Balder behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Madeleine Norrby

Telefonnummer: 
08-7353734