Lediga lokaler, Kontorshotell, Butikslokal, kontor, restauranger, förråd, lagerutrymmen

Du är här

Bovieran

Bovierans boende är ett unikt koncept för 55+ som står för upplevelse, trygghet och social gemenskap.

Rivieran som inspirationskälla

Bovieran projekterar och utvecklar konceptfastigheter i bostadsrättsform för seniorboende. Bolaget grundades 2005 och 2007 var konceptet redo och alla byggstenar på plats. Sommaren 2009 flyttade de första bostadsrättsinnehavarna in och Bovieran i Partille blev historisk. Under 2013 påbörjades samarbetet med Balder och från och med januari 2015 är Bovieran AB ett helägt dotterbolag i Balderkoncernen. 

Vinterträdgården är Bovierans naturliga hjärta och mötesplats för gemenskap, avkoppling och aktivitet i en behaglig miljö utan regn och snöskottning. Bovieran erbjuder en idyllisk miljö med exotiska växter från hela världen. I vinterträdgården finns sköna sittplatser och såklart en boulebana. 

Trygghet i fokus

Alla Bovieran anläggningar är helt identiska och består av 48 st bostadrättslägenheter. Fastigheten är byggd i u-form med en 1 600 kvm stor inglasad vinterträdgård i mitten. Sedan starten har ett tjugotal Bovieror byggts runt om i Sverige. Konceptet har hittills varit en succé och fler etableringar är på gång.