Lediga lokaler, Kontorshotell, Butikslokal, kontor, restauranger, förråd, lagerutrymmen

Du är här

Balder i Danmark

Balder äger och förvaltar ett fastighetsbestånd om 1 200 bostadslägenheter i centrala Köpenhamn, Österbro, Havneholmen, Öresund och Örestad.

Balder ser mycket positivt på den danska marknaden. Vi arbetar aktivt med att utveckla fastighets- och projektportföljen och att bygga upp en organisation i Danmark. 

2015 utökades beståndet genom förvärv av en sekelskiftesfastighet på anrika Nils Brocks Gade intill Tivoli Köpenhamn. Fastigheten har genomgått en varsam renovering till en hotellfastighet om 78 exklusiva rum.

Balder förvaltar och utvecklar bostäder i Danmark.

Under 2017 påbörjades även byggnation av 600 moderna bostadslägenheter i stadsdelarna Örestad och Amager i Köpenhamn. 

Balder Danmark

Øresunds Strandpark

Endast ett stenkast från Amager Strand, området som också kallas Köpenhamns Riviera, uppför Balder 450 bostäder i den nya stadsdelen Öresunds Park. Projektet har byggstartat och utbyggnaden kommer att ske etappvis med blandad bebyggelse. Gestaltningen präglas av den goda danska arkitekturens signum. 
 
Närheten till stranden och lagunen erbjuder såväl avkoppling som ett aktivt liv där en mängd sportaktiviteter och kulturupplevelser arrangeras. Samtidigt finns Köpenhamns rika storstadsliv inom promenadavstånd, ett exklusivt och unikt boende. Stadsdelen beräknas stå färdig 2018.