Deltahuset - Framtidens Backaplan

Upptäck Deltahuset och häng med på resan till Framtidens Backaplan.

En helt ny del av Göteborgs norra centrum håller på att växa fram norr om älven. Upptäck Framtidens Backaplans visuella markör för framåtlutande verksamheter.

...
KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

David Fridén - Kommersiell uthyrning

Telefon: 031–83 94 26

E-post: david.friden@balder.se

SNABBFAKTA

  • Yta: 19 000 m2
     
  • Antal våningsplan: 17 och 19
     
  • LOA: från 700m2
     
  • Parkeringsplatser: 250 st
Ta reda på mer om Framtidens Backaplan

HISINGENS HÖGSTA KONTORSSKRAPA

Deltahusets form och design är utvecklad för att harmonisera med såväl både Göteborgsstaden och Backaplan. Gestaltningen ska fungera som en visuell markör från Lundbyleden samtidigt som den kompletterar den kommande kvartersstrukturen i närheten. Deltahuset är inte bara ett kontorshus i vanlig benämning, här utvecklar Balder 19.000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, 17 och 19 våningsplan med älven och nya Hisingsbron som utsiktspunkter, 75 meter högt, 250 parkeringsplatser med ett flertal laddstationer och ett exceptionellt bra pendlingsläge både med bil och kollektivtrafik.

Det här blir först i ett område som så länge längtat efter mycket mer. Backaplans utveckling blir en av Göteborgs största satsningar i modern tid. Ta chansen att sätta ditt företag på kartan. Ta chansen att bli först i framtidens Backaplan.

GÖTEBORGS NYA CENTRUM

Vart hamnar du 6 minuter från Centralstationen? Det är några få platser i Göteborg som kvalar in. Men väldigt få där du har möjligheter att hitta något helt nytt. Nu har du chansen att ge ditt företag unika förutsättningar. Med Backaplans potential, framtida expansion och unika läge i ryggsäcken skapar vi på Balder vårt första kontorshus - Deltahuset.