Ledig lagerlokal för hyra med paket och hyllor.

Industri och lagerlokaler att hyra från Balder

Som en av de mest engagerade aktörerna inom industri och lagerlokaler i Sverige erbjuder vi ett omfattande och urval av högkvalitativa lokaler för uthyrning. Våra industri och lagerlokaler är strategiskt belägna i storstäder med omnejd som Stockholm, Göteborg och Huddinge och varierar mellan yteffektiva och storslagna ytor. Oavsett om du söker en större lagerlokal eller en industrilokal kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för en personlig vägledning och för hitta den perfekta lokalen att hyra för din verksamhet.

Ledig lagerlokal med hyllor och kartonger, redo för uthyrning.

Brett och anpassningsbart utbud av industri och lagerlokaler

Våra moderna och anpassningsbara lager och industrilokaler i Sverige är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. Vi har lång erfarenhet att anpassa såväl alla typer av lager och industrilokaler för att ni som hyresgäst ska maximera möjligheten till återkommande kunder och nöjda medarbetare. När du väljer att hyra en industri eller lagerlokal av oss blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst.

Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella utmaningar och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra lager och industrilokaler.

HITTA RÄTT INDUSTRI OCH LAGERLOKAL

Att hitta den optimala industri eller lagerlokalen kan ibland upplevas som tidskrävande och utmanande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva lokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter och lokaler har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta lager eller industrilokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för såväl dina kunder som medarbetare. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida industri eller lagerlokal.

BRETT UTBUD AV LAGER OCH INDUSTRILOKALER

Balder erbjuder ett brett utbud av lediga lager och industrilokaler som passar olika behov och önskemål. Våra lager och industrilokaler finns i såväl nyetablerade områden som historiskt strategiskt placerade områden för industri och lagerverksamheter. Oavsett din vision eller budget, kan du lita på Balder för att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet. Vår erfarenhet inom fastighetsbranschen gör oss till det ultimata valet för att hjälpa dig uppnå dina ambitioner.

MORGONDAGENS LAGER OCH INDUSTRILOKALER

Visste du att Balder också utvecklar lager och industrilokaler i flertalet städer i Sverige? Vi utveklar nya fastigheter i attraktiva områden som ger nya möjligheter för verksamheter att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga lager och industrilokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet redan idag, men för dig som letar efter framtida behov kan du enkelt nå oss via 020-151 151 för att se vad vi kan erbjuda. Med Balder kan du hyra en lokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.