Mysigt barnrum i en av Balders hyresrätter i Alingsås

Du är här

Bostäder

Hyra
3500 kr/mån
15200 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 1 träff

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav och köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • UthyrningspolicyVi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar – HomeQHitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Hur är det att leva i Alingsås?

I mysiga Alingsås finns fina möjligheter till en riktigt bra fika. Staden är sedan länge känd för sitt stora utbud av kaféer i såväl innerstan som utanför. För den som letar efter mer puls har Alingsås utmärkta kommunikationer mot Göteborg, på ca 30 minuter kan redan vara på Göteborgs centralstation och sedan ta dig vidare mot spännande upptäckter.

I Alingsås brinner man för sitt handbollslag som sedan 2013 spelat i Estrad Alingsås. Arenan tar ca 2800 åskådare och fungerar även som evenemangsarena för flertalet olika tillfällen och branscher. Alingsås HK har vunnit SM-Guld två gånger, 2009 och senast 2014.

Under hösten/vintern anordnas Lights in Alingsås som sedan 1998 är ett framstående projekt inom ljusdesign. Varje år lockar evenemanget stort antal besökare, nationella som internationella.