Du är här

Lediga lägenheter i Åstorp

Se våra lediga hyresrättslägenheter i Åstorp och hitta din framtida bostad

I Åstorp har Balder lediga lägenheter i områden som Dala, Tingdal och Hyllinge. Här har Balder förvaltat bostäder i över sex år och eftersom vi förvaltar våra fastigheter i egen regi är vi alltid nära dig som hyresgäst.

Hos oss finns möjlighet att hyra en lägenhet oavsett vilket livsskede du är i, hos Balder hittar du allt från små kvadratsmarta lägenheter till bostäder som har rum till hela familjen.

Bostäder

Hyra
2900 kr/mån
13600 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 8 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav (se vår uthyrningspolicy) och deras köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • Uthyrningspolicy
    Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar - HomeQ
    Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Vad är fördelarna med att bo i Åstorp?

Åstorp är en järnvägsknut och för dig som gillar utflykter finns utmärkta kommunikationer mot Helsingborg och sedan vidare mot Helsingör. Åstorp erbjuder även fina möjligheter till dig som älskar natur och vandringsleder. En kort resa österut ligger Söderåsen, Sveriges 27:e nationalpark med fantastiska vandringsleder, lummiga lövskogar och vida utsikter.