Inspirerande sovrum i hyresrätt Balder

Du är här

Lediga lägenheter i Gävle

Kika bland Balders lägenheter i Gävle och ansök om din framtida bostad redan idag

Balders lediga lägenheter i Gävle erbjuder hög standard med hållbara och smarta materialval. Med egen personal i området sätter vi kunden i fokus och arbetar mot att du som hyresgäst alltid ska längta hem.

Att söka en hyresrätt i Gävle ska vara enkelt och smidigt. Vi vill alltid kunna erbjuda våra hyresgäster rätt kvadratmeter och lägen för olika livsskeden, från kvadratsmart till ytor för den stora familjen. Kika vidare på våra lediga lägenheter för att se vad vi kan erbjuda just dig.

Bostäder

Hyra
2600 kr/mån
17100 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 21 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav (se vår uthyrningspolicy) och deras köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • Uthyrningspolicy
    Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar - HomeQ
    Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Fördelar med att bo i Gävle

Du behöver inte älska idrott och hälsa för att bo i Gävle, däremot finns alla förutsättningar för det. I Gävle finns ett av Sveriges mest anrika hockeyförening, Brynäs IF. Om hockey inte intresserar finns i området Gavlehov alla möjligheter att utöva idrotter, träna eller promenera i friluftsområdet som omringar området. Ett stenkast från möjligheterna finns Balders nyproducerade hyresrätter, Gavlehov etapp 1 och 2.