Du är här

Bostäder

Hyra
3300 kr/mån
15200 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 18 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav och köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

Uthyrningspolicy Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.

Frågor och svar – HomeQ Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Hur är det att leva i Karlstad?

Frågar du invånarna är Karlstad Sveriges soligaste och gladaste stad, vilket speglar sig i såväl statyer som kommun-symboler. Den glada solen är Karlstads symbol, den visar att Karlstad är en lite gladare kommun där invånarna har ett glatt och öppet sinne, och där solen skiner lite oftare än på många andra platser.

Karlstad är en otroligt vacker stad där Klarälven ständigt gör sig påmind och bidrar till stadens vackra vyer. För dig som gillar stadsliv finns i Karlstad ett bra utbud av restauranger, caféer och uteliv. I Karlstad känns ingenting långt bort, men om du måste ta dig någonstans finns det fina förutsättningar för att göra det med cykel.

Staden är även ett utmärkt val för dig som gillar naturen. I centrala Karlstad finns Mariebergsskogen där du kan göra allting från att bada till vandra eller hälsa på djuren som finns där. Strax utanför finner du både golfbanor och grönområden, där t.ex. frisbeegolf är en av de populäraste aktiviteterna.