Mysigt sovrum i en hyresrätt hos Balder
Du är här

Bostäder

Hyra
3400 kr/mån
14800 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 2 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav och köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

Uthyrningspolicy Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.

Frågor och svar – HomeQ Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Att bo och leva i Kungälv

Kungälv är kommunen med ena benet i dåtiden och det andra i nutiden. Är du intresserad av historia så finns det flera intressanta utflyktsmål, exempelvis Bohus fästning nära det äldre delarna av Kungälv centrum och Carlstens fästning beläget på Koön i Marstrand. 2019 öppnade Kongahälla Center som erbjuder shopping, mat och nöjen.

Kungälv är rikt på naturupplevelser, allt från hav och klippor till djupa skogar och sjöar. Fontin motionscentral är en plats för hela familjen, där finns bland annat motionsspår för löpturen, eldplatser, utegym och lek.

Närheten till Göteborg och de goda kommunikationerna möjliggör arbetspendling, dessutom är det möjligt att ta del av allt som staden har att erbjuda.