Du är här

Lediga lägenheter i Nynäshamn

Se våra lediga lägenheter i Nynäshamn och hitta ditt framtida hem.

Vi har lediga hyresrätter i Nynäshamn, med vår egen personal i området sätter vi hyresgästen i fokus där vi ständigt arbetar mot att du som hyresgäst alltid ska längta hem lite extra.

Våra hyreslägenheter i Nynäshamn har hög standard med smarta och hållbara materialval, något som gynnar både miljön och dig som hyresgäst.

Hur är det att bo i Nynäshamn?

När vädret tillåter erbjuder Nynäshamn flertalet badklippor, sandstränder och badvikar som inte är anlagda. Ta fram picknickkorgen, packa ner något gott att äta och bege dig ut i den friska luften. För dig som gillar naturen finns en unik skärgårdsnatur samt många naturreservat och friluftsområden.

Nynäshamn har närheten till det mesta. Letar du efter mer citypuls går pendeln till Stockholm på mindre 1 timme, letar du efter lugnet i naturen finns mycket att välja på. Oavsett vad du gillar har Nynäshamn goda förutsättningar att leverera.

Bostäder

Hyra
2900 kr/mån
13600 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 1 träff

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav (se vår uthyrningspolicy) och deras köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • Uthyrningspolicy
    Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar - HomeQ
    Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.