Du är här

Lediga lägenheter i Trollhättan

Kika bland Balders lägenheter i Trollhättan och ansök om din framtida bostad redan idag

Vi tar hjälp av HomeQ som är den nya marknadsplatsen för hyreslägenheter. Hitta din lägenhet här nedan för att sedan automatiskt bli slussad till ansökningen.

Sedan 2005 har Balder förvaltat hyresrätter i Trollhättan med omnejd. Våra lediga hyresrätter finns i varierande storlekar och lägen, från centrum till närliggande områden.

Vårt mål är att du som hyresgäst ska längta hem till ditt boende, och oavsett vilket livsskede du är vill vi kunna erbjuda en hyreslägenhet som passar just dig.

Bostäder

Hyra
2900 kr/mån
13600 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 13 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav (se vår uthyrningspolicy) och deras köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • Uthyrningspolicy
    Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar - HomeQ
    Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Hur är det att leva i Trollhättan?

Om du älskar film och kultur är Trollhättan rätt stad för dig. Tillsammans med andra aktörer har Film i Väst bidragit till över 300 storfilmer och därmed bidragit till ca 160 guldbaggar. Varje år samlas invånare som besökare kring Vattenfestivalen i Trollhättan - Fallens dagar. Förutom nationellt stora artister och underhållare finns möjligheten att se när en av Sveriges mest besökta älv släpper lös 300 000 liter vatten per sekund.

För dig som gillar utflykter så finns Göteborg en kort tågresa bort. Luta dig tillbaka, koppla in ett kort avsnitt av favoritpodden och kliv av vid centralen 38 minuter senare. Närheten till Göteborg är det många som nyttjar, både som en del i yrkesvardagen och när internationella artister besöker Ullevi.