fint vardagsrum och parkettgolv i en nyproducerad hyresrätt hos Balder
Du är här

Bostäder

Hyra
3300 kr/mån
15200 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 11 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav och köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

Uthyrningspolicy Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.

Frågor och svar – HomeQ Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Hur är det att leva i Trollhättan?

Om du älskar film och kultur är Trollhättan rätt stad för dig. Tillsammans med andra aktörer har Film i Väst bidragit till över 300 storfilmer och därmed bidragit till ca 160 guldbaggar. Varje år samlas invånare som besökare kring Vattenfestivalen i Trollhättan - Fallens dagar. Förutom nationellt stora artister och underhållare finns möjligheten att se när en av Sveriges mest besökta älv släpper lös 300 000 liter vatten per sekund.

För dig som gillar utflykter så finns Göteborg en kort tågresa bort. Luta dig tillbaka, koppla in ett kort avsnitt av favoritpodden och kliv av vid centralen 38 minuter senare. Närheten till Göteborg är det många som nyttjar, både som en del i yrkesvardagen och när internationella artister besöker Ullevi.