JumpYard hyr av Balder och skapar unik upplevelse i Heron City

Nyheter  – 
Sommaren 2024 öppnar JumpYard i Heron City vid Kungens kurva och parken blir en av kedjans största satsningar i landet. För fastighetsägaren Fastighets AB Balder är etableringen en viktig del i utvecklingen av handelscentret.

Etableringen i Heron City blir en av JumpYards största och mängden av olika aktiviteter, därav ett par häftiga nyheter, kommer ge gästerna mersmak. Bland aktiviteterna finns, utöver alla olika former av trampoliner, en extra utmanande Sky Rider-linbana, olika sektioner med klättring, interaktiva spel och ett par överraskningar – allt med en pulshöjande twist. Den 4 500 kvm stora parken består av två sektioner, ihopkopplade med en specialbyggd hängbro, något som uppmuntrar till äventyr och rörelse för små och stora gäster.

För de som vill fira med kalas eller besöka caféet kommer JumpYard Heron City leverera en förhöjd helhetsupplevelse. Under 2023 har nya koncept inom kalas och café utvecklats med ambitionen att vara bäst i klassen. Bakom satsningen ligger ett ökat intresse för upplevelser och kvalitet på mat och dryck.

- Kungens kurva är ett dynamiskt handelsområde och passar perfekt in i vår geografiska mix. Vi ser fram emot att överträffa gästernas förväntningar och befästa närvaron i södra Stockholm. Heron City ger oss möjlighet att verkligen sträcka ut konceptet till sin fulla potential, med äkta rörelseglädje både på bredden och höjden. Vår ambition är att motverka stillasittandet då bara två av tio barn når den rekommen-derade mängden rörelse per dag. Vi vill ge fler barn möjlighet att röra sig och därför erbjuder JumpYard i Heron City ett brett utbud av rolig rörelse på barnens villkor, säger Pelle Möller, vd på JumpYard.

Sedan hösten 2023 förvaltas Heron City av Fastighets AB Balder.

- Det är med glädje vi välkomnar JumpYard till Heron City och Balder. JumpYards verksamhet är helt i linje med handelsplatsens ursprungliga tanke om att erbjuda olika typer av aktiviteter och blir ett bra komplement till befintliga verksamheter. Vi är övertygade om att satsningen kommer att locka många besökare och ser fram emot många framgångsrika år tillsammans”, säger Martin Berg, regionchef för kommersiella fastigheter på Balder.

Balder har långsiktiga planer för handelsplatsen och flera projekt på gång. Dessutom förs diskussioner kring fler nyetableringar i centret. Utvecklingen av Heron City är en del av Balders engagemang i Kungens kurva som är på gång att utvecklas från ett traditionellt handelsområde till en blandstad med cirka 3 500 nya bostäder, en stadsdelspark, skolor med mera.

För mer information, vänligen kontakta:
Eva Jonasson, presskommunikatör på Balder, eva.jonasson@balder.se, tel. 031-10 79 44
Pelle Möller, VD, pelle@jumpyard.se, tel. 070-426 82 62

Pressbilder: https://www.jumpyard.se/bildbank/