Ljus kontorslokal uthyres med glasväggar och stadsvy.

Kontor att hyra från Balder

Som en av de främsta aktörerna på marknaden för kontorslokaler i Sverige, erbjuder vi ett omfattande urval av högkvalitativa kontorsutrymmen för uthyrning. Våra lokaler är strategiskt belägna i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö men även i medelstora städer såsom Uddevalla, Sundsvall, Sundbyberg, Skövde, Norrköping, Nacka, Mölndal, Lund, KungsbackaHuddinge, Helsingborg, Gävle, Danderyd, Botkyrka, Åstorp, Alingsås och Ale.

Oavsett om du söker en större kontorslokal eller ett rum på ett kontorshotell, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för en personlig vägledning och för hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Ljust kontorsutrymme med trappa och sittgrupp, ledig för uthyrning.

BRETT UTBUD AV KONTOR OCH KONTORSHOTELL

Inom Balders kontorsbestånd i finner du allt från den centrala kontorslokaler i historiska fastighetter till kontoret utanför stan med kombinerat utrymme för förvaring nära motorvägar för smidiga kommunikationer. Vi har ett av Sveriges största utbud av kontor och kontorshotell, där vi som hyresvärd är måna att du som kund får möjligheten att byta kontorslokal efter dina behov - nu som i framtiden.

Kika vidare på vårt breda utbud av kontorslokaler eller ring oss direkt via 020-151 151 för att diskutera vidare hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att hitta den bästa kontorslokalen för din verksamhets behov.

HITTA RÄTT KONTOR ATT HYRA

Att finna det rätta kontoret för din verksamhet kan vara en utmaning. Bilder och planritningar kan sällan likställas med att uppleva atmosfären på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter besitter vi unik insikt för att matcha din verksamhet med det optimala kontorsutrymmet. Med möjligheter till skyltning, anpassning och förnyelse kan vi skapa den ultimata arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida kontorslokal.

FLEXIBLA KONTORSYTOR EFTER DINA BEHOV

I samband med att du hyr en kontorslokal från Balder erbjuder vi alltid möjligheten att anpassa kontorslokalen efter dina och verksamhetens behov. Det är viktigt för oss att kontoret stämmer överens med era ambitioner och önskemål. Vårt mål är att du som hyr ett kontor från oss ska trivas med såväl kontorslokaler som Balder som hyresvärd. Tillsammans skapar vi möjligheter där goda affärer kan växa och kollegor trivas.

BALDER UTVECKLAR MORGONDAGENS KONTORSLOKALER

Visste du att Balder även utvecklar moderna kontorsytor i stadsutvecklingsområden? Via vår erfarenhet inom projektutveckling erbjuder vi spännande kontorslösningar med fokus på att skapa dynamiska arbetsmiljöer för företag i olika faser. Utforska vårt utbud av kontor att hyra och hitta det perfekta arbetsutrymmet för din verksamhet. Med Balder kan du hyra lokal som inte bara möter dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID MED BALDER

Vi är en etablerad fastighetsägare med stort engagemang för kontorslokaler och kontorsfastigheter i hela Sverige. Vi strävar efter att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom säkerställer vi att all den el vi använder i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är grönt producerad från förnybara energikällor.

NÄR DU HYR ETT KONTOR AV BALDER

När du väljer att hyra en kontorslokal av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi är ofta stationerade nära dig och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att hyra ett kontor av Balder vet du att vi finns här för dig.