Ledigt kontorsrum i Helsingborg med långt mötesbord och stolar.

Stort utbud av kontor i Helsingborg

Som en erfaren aktör inom kontor i Helsingborg, erbjuder vi ett varierat urval av kontorsutrymmen för uthyrning. Våra kontorslokaler i Helsingborg är strategiskt placerade i centrala områden med utmärkta kommunikationsförbindelser som gör att du och dina kunder smidigt och enkelt kan nå ditt kontor.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Ljust och tomt kontorsrum med trägolv till uthyrning i Helsingborg.

Att hyra ett kontor från Balder i Helsingborg

Som en långsiktig fastighetsägare inom kontor erbjuder vi flexibla arbetsutrymmen för uthyrning i Helsingborg. Våra moderna och välunderhållna kontorslokaler är anpassningsbara för att främja varje företags unika behov.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Helsingborg blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR I HELSINGBORG

Att hitta det optimala kontoret kan ibland upplevas svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva kontorslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Helsingborg har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontoret. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Helsingborg.

CENTRALT UTBUD AV KONTOR I HELSINGBORG

Våra kontor kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av kontorsutrymmen i Helsingborg sträcker sig från kontor i historiska fastigheter till det mer stilrena kontoret i utkanten av stan för dig som snabbt vill nå dina kunder via kommunikationer. Oavsett vilken typ av kontor du behöver i Helsingborg - vi har flera tillgängliga och flexibla kontorslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTOR I HELSINGBORG

Visste du att Balder också utvecklar moderna kontorsytor i flera olika stadsdelar och närliggande områden omkring Helsingborg? Genom vår expertis inom projektutveckling erbjuder vi innovativa kontorslösningar som fokuserar på att skapa dynamiska arbetsmiljöer för företag i olika utvecklingsstadier. Utforska vårt utbud av kontor att hyra och upptäck möjligheten att anpassa och utveckla ett kontor som passar perfekt för din verksamhet. Med Balder kan du hyra lokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I HELSINGBORG MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för kontorslokaler, bostäder och övriga fastighetstyper i Helsingborg. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är producerad från förnybara energikällor.

NÄR DU HYR ETT KONTOR FRÅN BALDER I HELSINGBORG

När du väljer att hyra en kontorslokal i Helsingborg blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att utforska kontor att hyra i Helsingborg vet du att vi finns här för att hjälpa dig.