Kontorslokal i Ale som ägs och förvaltas av Balder

Flexibelt utbud av kontor i Ale

Som en erfaren aktör inom handel och kontor i Ale, erbjuder vi ett varierat urval av kontorsutrymmen för uthyrning. Våra kontorslokaler i Ale är strategiskt placerade i Surte Centrum som gör att du och dina kunder smidigt och enkelt kan nå ditt kontor.

Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

konferensrum med glaspartier i en kontorslokal i Ale som ägs och förvaltas av Balder

Att hyra ett kontor i Ale

Som en engagerad fastighetsägare inom kontor, kontorshotell och bostäder erbjuder vi flexibla kontorsutrymmen för uthyrning i Ale. Våra moderna och välunderhållna kontorslokaler är anpassningsbara för att främja varje företags unika behov.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Ale blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR ATT HYRA I ALE

Att hitta det optimala kontoret kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva kontorets ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Ale har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontoret. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perrfekta arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Ale.

FLEXIBELT UTBUD AV KONTOR I ALE

Våra kontor kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av kontorsutrymmen finns i Surte Centrum med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Oavsett vilken typ av kontor du behöver i Ale - vi har flera tillgängliga och flexibla kontorslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTOR I ALE

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Ale? Genom vår expertis inom förvaltning och projektutveckling erbjuder vi innovativa kontorslösningar som fokuserar på att skapa dynamiska arbetsmiljöer för företag i olika utvecklingsfaser. Utforska vårt utbud av kontor att hyra och upptäck möjligheten att anpassa och utveckla ett kontor som passar perfekt för din verksamhet. Med Balder kan du hyra kontorslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I ALE MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för kontorslokaler, och övriga fastighetstyper i Ale. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR ETT KONTOR FRÅN BALDER I ALE

När du väljer att hyra en kontorslokal i Ale du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska kontor eller kontorsrum att hyra i Ale vet du att vi finns här för att hjälpa dig.