Modernt vardagsrum, perfekt för att visa förråd uthyres och hyra förvaringsutrymme.

Brett utbud av förråd att hyra

Hos oss kan du hyra ett förråd som såväl privatperson som företagare, stora som små förråd, i centrala stan som i stadsdelar med goda kommunikationer. Kort sagt - vi har ett brett utbud av förråd att hyra. Våra förråd är belägna i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö men även i medelstora städer såsom Uddevalla, Sundsvall, Mariestad, Norrköping, Nacka, Mölndal, Västerås, KungsbackaBotkyrka, Gävle, Karlstad, Åstorp och Gävle.

Oavsett om du söker efter ett stort förråd för förvaring av utemöbler eller sakerna som tillfälligt inte behöver lika mycket kärlek så kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för en personlig vägledning och för hitta det perfekta förrådet att hyra för dig.

Bilder av vinylskivor i förråd, perfekt för annonsering av 'förråd uthyres' eller 'lediga förråd'.

Det ska vara smidigt att hyra ett förråd

Vi gillar inte att krångla till det. Att hyra ett förråd av Balder ska vara enkelt och flexiblet när behovet antingen växer sig större eller mindre. Vi förvaltar våra egna områden vilket gör att våra förråd alltid ses över med vår egen personal. Detta skapar såväl trygghet i området som möjligheten att få hjälp snabbt när eventuella utmaningar skulle uppstå. Vi finns alltid tillgänliga för dialoger och rådgivning för vilket förråd som passar dina behov bäst. Välkommen att lämna en intresseanmälan eller ring oss direkt via 020-151 151 för att hitta det perfekta förrådet för dig.

HYR ETT FÖRRÅD SOM FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Letar du efter en säker och bekväm lagringslösning för dina tillhörigheter eller företagets inventarier? Då är ett förråd det perfekta alternativet för dig! Hos oss erbjuder vi flexibla och pålitliga förrådsutrymmen för både privatpersoner och företagare. Som privatperson kan du ha olika behov av lagringsutrymme, oavsett om det handlar om att organisera ditt hem, förvara säsongsmaterial eller helt enkelt skapa mer utrymme. Våra förråd är idealiska för att säkert förvara möbler, kläder, sportutrustning och mycket mer. För företagare kan hyra av förråd vara en värdefull resurs för att hantera lagerbehov, arkivering av dokument, eller till och med för att temporärt förvara utrustning eller inventarier.

NÄR DU HYR ETT FÖRRÅD AV BALDER

När du väljer att hyra ett förråd eller ett förrådsrum du blir automatiskt en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska förråd att hyr vet du att vi finns här för att hjälpa dig.