Ljus och rymlig ledig butikslokal redo för hyra.

LEDIGA BUTIKS- OCH HANDELSLOKALER

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag är vi med dig hela resan när du väljer att hyra en butikslokal. Vi har butikslokaler i storstäderna StockholmGöteborg och Malmö.

Vi har även lediga lokaler i ett flertal städer runt om i Sverige som SundsvallGävleHelsingborgBoråsKungälvÅstorp och Ale.

Du behöver en butikslokal som är matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. I vår portfolio finns anpassningsbara butikslokaler för såväl snabba ärenden till större ytor för kunder som vill dröja sig kvar. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig genom djungeln av olika möjligheter.

Ledig butikslokal med trägolv och inredning för uthyrning.

ATT HYRA BUTIKSLOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. När du hyr en eller flera butikslokaler av oss är du en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler.

Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!