Modernt och ljust kontorsutrymme för uthyrning i Danderyd.

Flexibelt utbud av kontor i Danderyd

Som en erfaren aktör inom kontor i Danderyd, erbjuder vi ett varierat urval av kontorsutrymmen för uthyrning. Våra kontorslokaler i Danderyd är strategiskt placerade nära utmärkta kommunikationsförbindelser som gör att du och dina kunder smidigt och enkelt kan nå ditt kontor från Stockholm city och norrort.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Modernt och stilfullt kontorsutrymme i Danderyd med sittområden och växter.

Att hyra ett kontor från Balder i Danderyd

Som en långsiktig fastighetsägare inom kontor erbjuder vi flexibla kontorsutrymmen för uthyrning i Danderyd. Våra moderna och välunderhållna kontorslokaler är anpassningsbara för att främja varje företags unika behov.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Danderyd blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR I DANDERYD

Att hitta det optimala kontoret kan ibland upplevas som komplicerat och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva kontorslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Danderyd har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontoret. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Danderyd.

BRETT URVAL AV KONTOR I DANDERYD

Våra kontor kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av kontorsutrymmen i Danderyd sträcker sig från kontor i anslutning till E18 och Danderyds sjukhus till det mer stilrena kontoret med naturskön omgivning. Oavsett vilken typ av kontor du behöver i Danderyd - vi har flera tillgängliga och flexibla kontorslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTOR I DANDERYD

Visste du att Balder också utvecklar moderna kontorsytor i flera olika stadsdelar och närliggande områden omkring Danderyd? Genom vår expertis inom projektutveckling erbjuder vi innovativa kontorslösningar som fokuserar på att skapa dynamiska arbetsmiljöer för företag i olika utvecklingsfaser. Utforska vårt utbud av kontor att hyra och upptäck möjligheten att anpassa och utveckla ett kontor som passar perfekt för din verksamhet. Med Balder kan du hyra kontorslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I DANDERYD MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för kontorslokaler och övriga fastighetstyper i Danderyd. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el fastigheterna förbrukar i Sverige och Finland är producerad från förnybara energikällor.

NÄR DU HYR ETT KONTOR FRÅN BALDER I DANDERYDM

När du väljer att hyra en kontorslokal i Danderyd blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att utforska kontor att hyra i Danderyd vet du att vi finns här för att hjälpa dig.