Moderna lediga kontorslokaler i Malmö uthyres med synliga träbjälkar.

Brett utbud av kontor i Malmö för just din verksamhet

Som en ledande aktör inom kontorslokaler i Malmö, erbjuder vi ett varierat urval av högkvalitativa kontorsutrymmen för uthyrning. Våra lokaler är strategiskt placerade omkring Malmö city.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Modernt kontor i Malmö redo att hyras ut, ljusa lokaler och möblerat.

Att hyra ett kontor av Balder i Malmö

Stig in i den pulserande staden Malmö med Balder som din guide till en dynamisk kontorsmiljö. Som en långsiktig fastighetsägare inom kontorslokaler och kontorshotell erbjuder vi flexibla arbetsutrymmen för uthyrning i Malmö. Våra moderna och välskötta kontorslokaler är skapade för att inspirera och främja produktivitet för företag i alla storlekar. När du väljer att hyra ett kontor av oss i Malmö blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst.

Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR ATT HYRA I MALMÖ

Att hitta det optimala kontorshotellet i Malmö kan vara en utmaning. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva atmosfären på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Malmö har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontorsutrymmet. Med möjligheter till skyltning, anpassning och förnyelse kan vi skapa den ultimata arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Malmö.

ETT AV MALMÖS BREDASTE UTBUD AV KONTOR OCH KONTORSHOTELL

Vi har ett varierat utbud av kontorslokaler som passar perfekt för din verksamhet, oavsett dina behov. Vårt sortiment av kontorsutrymmen i Malmö sträcker sig från charmiga sekelskiftesfastigheter som skapar en exklusiv atmosfär till moderna kontorslokaler med en minimalistisk touch. Låt oss veta vilken typ av kontor eller kontorshotell du behöver i Malmö - vi har flera alternativ tillgängliga för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTORSLOKALER I MALMÖ

Visste du att Balder också utvecklar moderna kontorsytor i flera olika stadsdelar och närliggande områden? Genom vår expertis inom projektutveckling erbjuder vi innovativa kontorslösningar som fokuserar på att skapa dynamiska arbetsmiljöer för företag i olika utvecklingsstadier. Utforska vårt sortiment av kontor att hyra och hitta det perfekta arbetsutrymmet för din verksamhet. Med Balder kan du hyra lokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I MALMÖ MED BALDER

Vi är en passionerad fastighetsägare med djupt engagemang för kontorslokaler och kontorsfastigheter i Malmö. Vi strävar efter att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra byggnader samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom säkerställer vi att all el vi använder i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är producerad från förnybara energikällor.

KÄNSLAN AV ATT HYRA ETT KONTOR FRÅN BALDER I MALMÖ

När du väljer att hyra en kontorslokal i Malmö av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en dedikerad grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns ofta nära dig och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att hyra ett kontor i Malmö av Balder vet du att vi finns här för dig.