Modernt kontor i Huddinge med lediga lokaler för uthyrning.

Brett urval av kontor i Huddinge

Som en erfaren aktör inom kontor i Huddinge, erbjuder vi ett varierat urval av kontorsutrymmen för uthyrning. Våra kontorslokaler i Huddinge är strategiskt placerade i områden som Kungens Kurva, Vårby och Segeltorp med utmärkta kommunikationsförbindelser som gör att du och dina kunder smidigt och enkelt kan nå ditt kontor.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Lediga kontorslokaler i Huddinge med öppen planlösning och modernt utseende.

Att hyra ett kontor från Balder i Huddinge

Som en långsiktig fastighetsägare inom kontor erbjuder vi flexibla arbetsutrymmen för uthyrning i Huddinge. Våra moderna och välunderhållna kontorslokaler är anpassningsbara för att främja varje företags unika behov.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Huddinge blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR I HUDDINGE

Att hitta det optimala kontoret kan ibland upplevas krångligt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva kontorslokalens ytor och dess potential på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Huddinge har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontoret. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Huddinge.

STORT UTBUD AV KONTOR I HUDDINGE

Våra kontor kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av kontorsutrymmen i Huddinge sträcker sig från det charmiga kontoret i utkanten av stan till det storslagna kontoret mitt i Kungens Kurva . Oavsett vilken typ av kontor du behöver i Huddinge - vi har flera tillgängliga och flexibla kontorslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTOR I HUDDINGE

Vi är nyligen stolta fastighetsägare av Heron City och har som mål att skapa Sveriges främsta destination inom nöje och upplevelser. I bakgrunden planerar vi för Huddinges största stadsutvecklingsprojekt Victoria med flera tusen nya bostäder, kontorsmöjligheter, handel och skolor. Tillsammans med alla etablerade aktörer i Kungens Kurva kommer destinationen växa sig starkare och bidra med köpkraft till dig och dina kunder. Med Balder kan du hyra en kontorslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I HUDDINGE MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för kontorslokaler, handelsplatser, bostäder och övriga fastighetstyper i Huddinge. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är producerad från förnybara energikällor.

NÄR DU HYRT ETT KONTOR FRÅN BALDER I HUDDINGE

När du väljer att hyra en kontorslokal i Huddinge blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att utforska kontor att hyra i Huddinge vet du att vi finns här för att hjälpa dig.