Ledigt kontorsrum med modern inredning i Sundsvall.

Brett utbud av kontor och kontorshotell i Sundsvall

Som en erfaren aktör inom kontorslokaler i Sundsvall, erbjuder vi ett varierat urval av högkvalitativa kontorsutrymmen för uthyrning. Våra lokaler är strategiskt placerade i såväl centrala delar av Sundsvall som närliggande områden med goda kommunikationer.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Lediga kontorslokaler i Sundsvall med modern inredning och bekväma sittplatser.

Att hyra ett kontor av Balder i Sundsvall

Välkommen till den vattennära staden Sundsvall med Balder som din guide till en dynamisk kontorsmiljö. Som en långsiktig fastighetsägare inom kontorslokaler och kontorshotell erbjuder vi flexibla arbetsutrymmen för uthyrning i Uddevalla. Våra moderna och välskötta kontorslokaler är utformade för att inspirera och främja produktivitet för företag i alla storlekar.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Sundsvall blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR ATT HYRA I SUNDSVALL

Att hitta det optimala kontorshotellet i Sundsvall kan vara allt annat än enkelt. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva lokalens ytor och atmosfär på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Sundsvall har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontorsutrymmet. Med möjligheter till skyltning, anpassning och förnyelse kan vi skapa den ultimata arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Sundsvall.

FLEXIBELT UTBUD AV KONTOR OCH KONTORSHOTELL

Vi har ett varierat utbud av kontorslokaler som passar perfekt för din verksamhet, oavsett dina behov. Vårt sortiment av kontorsutrymmen i Sundsvall sträcker sig från ett rum i ett kontorshotell precis utanför centrala Sundsvall till flexibla ytor mitt i city med utrymme till anpassade ytor efter din verksamhet. Låt oss veta vilken typ av kontor eller kontorshotell du behöver i Sundsvall - vi har flera alternativ tillgängliga för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTORSLOKALER I SUNDSVALL

Visste du att Balder också utvecklar moderna kontorsytor i flera olika stadsdelar och närliggande områden i Sundsvall? Genom vår expertis inom projektutveckling erbjuder vi innovativa kontorslösningar som fokuserar på att skapa dynamiska arbetsmiljöer för företag i olika utvecklingsstadier. Utforska vårt sortiment av kontor att hyra och upptäck möjligheten att anpassa och utveckla ett kontor som passar perfekt för din verksamhet. Med Balder kan du hyra lokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I SUNDSVALL MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med djupt intresse för kontorslokaler och kontorshotell i Sundsvall. Vi strävar efter att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi använder i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är producerad från förnybara energikällor.

NÄR DU HYRT ETT KONTOR FRÅN BALDER I SUNDSVALL

När du väljer att hyra en kontorslokal i Sundsvall av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns ofta i din närhet och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att hyra ett kontor i Sundsvall av Balder vet du att vi finns här för att hjälpa dig.