Attraktivt kontorshus med lediga lokaler för uthyrning i Sundsvall.

LEDIGA LOKALER OCH KONTOR I MALMÖ

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag är vi med dig hela resan när du väljer att hyra lokal. Vi har lokaler med varierande läge i hela Malmö. Vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen. 

Du behöver en lokal som matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. Vi erbjuder kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Sverige. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

HYRA LOKAL I MALMÖ

Malmö, kärnan och mittpunkten i Öresundsregionen, är en fantastisk plats att etablera sig på. I folket, likväl i staden, finns det en stolthet att driva utvecklingen framåt och konkurrera med storebror Köpenhamn på andra sidan bron. Här skapar vi möjlighet till utveckling för ditt företag och dina idéer i våra lediga lokaler i Malmö.

LEDIGA LOKALER I MALMÖS BÄSTA LÄGEN

Vad innebär att vi finns på Malmös bästa lägen och adresser? Det innebär att vi har mycket spännande att erbjuda, med attraktiva kommersiella fastigheter med kontorslokeler och butiker runtomkring i Malmö. Vad sägs om att etablera ditt företag i rustika miljöer innanför kanalen i Gamla Stan? Eller vid Möllevången där kollektivtrafiken alltid finns nära? Alternativt skapa din resa i fräscha butikslokaler i nya bostadsområden i Hyllie? Genom att vi har många kommersiella fastigheter för kontor, butik och handel i Malmö kan vi också erbjuda dig det du eftersöker. Du vet vad ni har för utmaningar och behov – vi har lokaler som matchar.

ANPASSADE KOMMERSIELLA LOKALER I MALMÖ

Vi vet, det kan vara svårt att hitta en lokal som har allt – öppet landskap, rätt storlek, fikarum och kök, telefonrum... Men en lokal i rätt läge i Malmö kan ofta ha mer potential än det ögat först ser. Med lite renovering eller anpassning kan det bli det den optimala lokalen för din verksamhet. Hör av dig till oss på 020151151">020-151 151 så berättar vi mer om vilka möjligheter vi har för att tillmötesgå dina behov av en ledig lokal i Malmö.

VI ÄR ETT AV MALMÖS STÖRSTA FASTIGHETSBOLAG

Balder har blivit en gigant inom fastighetsvärlden senaste åren där vi både köper kommersiella fastigheter, förvaltar bostadsområden och bygger nya bostäder. Det ger ringar på vattnet och skapar möjligheter att ta på oss den stora kavajen och vara med och utveckla Sveriges största städer. Vi finns i stora delar av Sverige och äger fastigheter inom hotell, kontor och bostäder.

Balder samarbetar med kommuner, investerare och företag för att skapa möjligheter, oavsett vem som är slutkunden – företag eller privatperson. Som ett av Sveriges största fastighetsbolag tar vi tag i taktpinnen och utvecklar vårt land, likväl vårt Malmö.

BALDER ÄR MED OCH UTVECKLAR MALMÖ

Balder är en delaktig aktör i stora områden i Malmö och utvecklar stadsbilden för många år framåt i tiden. 2019 invigde vi i Hyllie vårt bostadshus med kommersiella lokaler i bottenplan och framåt är vi med och utvecklar Varvstaden med bostäder, kontor och hotell tillsammans med PEAB. Det är en spännande resa att få vara med och utveckla stora områden för framtidens Malmö-bor.

VI BIDRAR TILL EN HÅLLBAR OCH TEKNIKDRIVEN FRAMTID

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige och Finland är grön el från förnybara källor.

KOMMERSIELLA FASTIGHETER I MALMÖ

Som fastighetsägare i Malmö ser vi behov för företag att kunna erbjuda attraktiva lokaler, kontor, butiker och lokaler på olika strategiska platser i och utanför Malmö City. Vi har därför ett aktivt ägande i kommersiella fastigheter i Gamla Stan, Möllevången och Hyllie. Vilket område är du mest attraherad av?

VI FINNS NÄRA

När du hyr lokal i Malmö av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en stor grupp anställda i Malmö som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare och många fler. Vi finns på plats i Malmö för att kunna hjälpa våra kunder snabbt. Är kunden nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal i Malmö av oss vet du att vi finns där för dig.