Stiligt mötesrum i ledig lokal i Västerås med långt bord och designstolar.

LEDIGA LOKALER I STOCKHOLM

Letar du efter lokal i Stockholm? Vi har lokaler med varierande läge i hela Stockholm och vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen i Stockholm City, Täby, Sollentuna, Sundbyberg, Nacka, Huddinge, Danderyd, Södertälje & Botkyrka. 

Du behöver en lokal som matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. Vi erbjuder kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Stockholm. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Eleganta lediga lokaler i Västerås med bord, stolar och whiteboard.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

VI FINNS PÅ STOCKHOLMS BÄSTA LÄGEN

Vad innebär då att vi finns på Stockholms bästa lägen? Det innebär att vi har många olika lokaler att erbjuda i attraktiva fastigheter utspritt över Stockholm med kranskommuner.

På så sätt kan vi erbjuda dig en lokal i vad du anser är Stockholms bästa läge för ditt företag. Är det en butikslokal i bottenplan i ett bostadsområde i Täby? Ett kontor i sekelskiftesstil i Stockholm City? Är det en industrilokal med högt fokus på logistik i Nacka? Du vet vilket som är ditt bästa läge – vi har lokalen.

VI KAN ANPASSA DIN LOKAL I STOCKHOLM

Vi vet, det kan vara svårt att hitta en lokal med allt man önskar, men i en lokal med rätt läge finns det ofta en enorm potential. Med lite renovering eller anpassning kan det bli det den optimala lokalen för din verksamhet. Så hör av dig till oss på 020-151 151 så ska vi göra vad vi kan för att du ska få en lokal som matchar dina behov.

ETT AV STOCKHOLMS STÖRSTA FASTIGHETSBOLAG

Det innebär att vi har mycket att erbjuda dig och många lokaler att matcha ditt företag mot, oavsett vad det är du eftersöker. I och runt Stockholm City har vi fastigheter och lokaler i Täby, Sollentuna, Sundbyberg, Nacka, Huddinge, Danderyd, Södertälje och Botkyrka.

Oavsett vad det är du eftersöker för att hyra en ledig lokal i Stockholm har vi goda chanser att möta dina behov och kravställning.

VI BYGGER FRAMTIDENS KOMMERSIELLA FASTIGHETER I STOCKHOLM

Balder är drivande i att skapa en levande blandstad med en mix av bostäder och lokaler. Det innebär att vi planerar för att bygga nyproducerade kontor och lokaler i attraktiva områden i Stockholm.

När vi bygger nya bostadsområden i Stockholm upplåter vi ofta ytor för handel, caféer och restauranger samt mindre kontorslokaler. Detta för att skapa ett levande och dynamiskt bostadsområde när det är dags för inflyttning.

VI SATSAR PÅ HÅLLBARHET OCH TEKNIK

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige och Finland är grön el från förnybara källor.

VI FINNS NÄRA VÅRA HYRESGÄSTER I STOCKHOLM

När du hyr lokal i Stockholm av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en stor grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi är ofta stationerade i våra områden och är därmed snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är kunden nöjd är vi nöjda!