Butikslokal i köpcentrum i Malmö, skyltfönster med dekoration, ledigt för uthyrning.

Hitta din verksamhets butikslokal i Malmö

Som en erfaren aktör inom handel och butikslokaler i Malmö, erbjuder vi ett varierat urval av butikslokaler för uthyrning. Våra butikslokaler i Malmö är strategiskt placerade i såväl City, Hyllie och Västra Hamnen som Jägersro Center och närliggande Fosie.

Vårt utbud av butikslokaler i Malmö erbjuder något för alla typer av verksamheter. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen för dig och dina kunder.

Modernt inredd ledig butikslokal i Malmö, ljus och välkomnande.

Att hyra en butikslokal i Malmö

Som en engagerad fastighetsägare inom butikslokaler och handelsplatser i Malmö erbjuder vi flexibla butikslokaler för uthyrning. Våra moderna och välunderhållna butikslokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov.

När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Malmö blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler i Malmö.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I MALMÖ

Att hitta den optimala butikslokalen kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva butikslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter och handelsplatser i Malmö har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta butikslokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida butikslokal i Malmö.

FLEXIBELT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I MALMÖ

Våra butikslokaler kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av butikslokaler består av allt från yteffektiva och storslagna ytor i Jägersro Center till butikslokaler i Malmö City med bästa skyltläge. Oavsett vilken typ av butikslokaler du behöver i Malmö - vi har flera tillgängliga och lediga butikslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I MALMÖ

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Malmö? VI är bland annat stolt utvecklare av Varvsstaden och nyligen tog vi över ägandeskapet över Jägersro Center. Genom vår expertis inom förvaltning och projektutveckling erbjuder vi innovativa lösningar inom retail och handel som fokuserar på att skapa unika upplevelser för att dina affärer ska få rätt förutsättningar att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga butikslokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I MALMÖ MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Malmö. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKSLOKAL FRÅN BALDER I MALMÖ

När du väljer att hyra en butikslokal i Malmö du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska våra lediga butikslokaler att hyra i Malmö vet du att vi finns här för att hjälpa dig.