Modern butikslokal i Stockholm city till uthyrning.

Hitta rätt bland vårt utbud av butikslokaler i Stockholm

Som en erfaren aktör inom handel och butikslokaler i Stockholm, erbjuder vi ett varierat urval av butikslokaler för dig och dina kunder. Våra butikslokaler i Stockholm är strategiskt placerade i såväl city som närliggande områden, med allt från den yteffektiva lokalen för snabba ärenden till den större för kunder som vill dröja sig kvar.

Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen att hyra för din verksamhet.

Ledig butikslokal i Stockholm city med inredning redo för uthyrning.

Att hyra en butikslokal i Stockholm

Våra moderna och välunderhållna butikslokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. När du letar efter en butikslokal i Stockholm kan du känna dig trygg med att vi som aktör alltid har möjlighet att hitta lokalen för dig och dina kunder.

När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Stockholm blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella utmaningar och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I STOCKHOLM

Att hitta den optimala butikslokalen kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva butikslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter och handelsplatser i Stockholm har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta butikslokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida butikslokal i Stockholm.

FLEXIBELT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I STOCKHOLM

Vår variation av butikslokaler består av flexibla ytor i Heron City och yteffektiva lokaler i centrala Stockholm till ytor i nyproducerade fastigheter i Kungsängen, Upplands-Bro. Oavsett vilken typ av butikslokaler du behöver i Stockholm med omnejd - vi har flera lediga och flexibla butikslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I STOCKHOLM

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Stockholm? Sista åren har vi tagit över ägandeskapet över Heron City, där vår ambition är att skapa en Sveriges bästa handelsplats kopplat till nöje och upplevelser. Vi har även utvecklat nya fastigheter på Östermalm, Kungsholmen samt Norrmalm. Samtliga fastigheter möjliggör nya butikslokaler i bottenplan, för att främja ett levande stadsliv och utbud. Utforska vårt utbud av lediga butikslokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I STOCKHOLM MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Stockholm. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKSLOKAL FRÅN BALDER I STOCKHOLM

När du väljer att hyra en butikslokal i Stockholm du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska våra lediga butikslokaler att hyra i Stockholm vet du att vi finns här för att hjälpa dig.