Ljust och rymligt ledigt lager i Stockholm, redo för uthyrning.

Sök bland lediga industri och lagerlokaler i Stockholm

Balder är en engagerad aktör inom industri och lagerlokaler i Stockholm och erbjuder ett varierat och flexibelt urval av lokaler. Våra lager och industrilokaler i Stockholm med omnejd är strategiskt placerade i områden som Hägersten, Bromma, Vällingby, Vårby, Kista och välkända Kungens Kurva. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta industri eller lagerlokalen att hyra för din verksamhet.

Tomt lagerlokaler för uthyrning i Stockholm.

Att hyra en industri eller lagerlokal i Stockholm

Som en engagerad fastighetsägare inom industri, lager och handelsplatser i Stockholm med omnejd erbjuder vi flexibla lager och industrilokaler för uthyrning . Våra moderna och välunderhållna lokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. När du väljer att hyra en industri eller lagerlokal av oss i Stockholm blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst.

Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella utmaningar och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra lager och industrilokaler.

HITTA RÄTT LAGER ELLER INDUSTRILOKAL I STOCKHOLM

Att hitta den optimala industri eller lagerlokalen kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva lokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter och handelsplatser i Stockholm med omnejd har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta industri eller lagerlokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina medarbetare. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida lager eller industrilokal i Stockholm.

FLEXIBELT UTBUD AV INDUSTRI OCH LAGERLOKAL STOCKHOLM

Vår variation av lager och industrilokaler består av flexibla ytor i varierande kvadratmeter omkring Kungens Kurva, Vårby, Vällingby, Kista, Bromma och Hägersten. Oavsett vilken typ av lager och industrilokaler du behöver i Stockholm med omnejd - vi har flera lediga och flexibla industri och lagerlokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS INDUSTRI OCH LAGERLOKALER I STOCKHOLM

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Stockholm? Sista åren har vi tagit över ägandeskapet över Heron City i Kungens Kurva, där vår ambition är att skapa en Sveriges bästa handelsplats kopplat till nöje och upplevelser. Vi har även utvecklat nya och befintliga fastigheter i flertalet områden där våra lokaler följer med in i framtidens hållbarhetstänk. Utforska vårt utbud av lediga lager och industrilokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en lokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I STOCKHOLM MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för lagerlokaler, industrilokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Stockholm. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN INDUSTRI ELLER LAGERLOKAL FRÅN BALDER I STOCKHOLM

När du väljer att hyra en industri eller lagerlokal i Stockholm med omnejd du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska våra lediga lager och industrilokaler att hyra i Stockholm vet du att vi finns här för att hjälpa dig.