fint kök i en av Balders nyproducerade hyresrätter i Helsingborg
Du är här

Bostäder

Hyra
3400 kr/mån
17100 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 36 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav och köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

Uthyrningspolicy Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.

Frågor och svar – HomeQ Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Varför bo i Helsingborg?

Om du letar efter puls, historia och nära till resmål är förmodligen Helsingborg ett av Sveriges bästa alternativ. Faktum är att Helsingborg är en av Nordens äldsta städer, via skrifter och byggnader finns bekräftelser på att staden är från slutet av 900-talet. I centrala Helsingborg hittar du Terrasstrapporna som tar dig vidare mot Stortorget, stråket tar dig vidare mot stadens paradgator och hamnområdet som gör att havet verkligen känns som en naturlig del av stadskärnan.

Helsingborg erbjuder fina kommunikationer, såväl mot resterande Sverige som Danmark. En kort båttur tar dig till Helsingör, en något längre tågresa tar dig till Kastrup och sedan vidare mot resten av världen. Det är verkligen ingen överdrift när vi beskriver Helsingborg som en stad med närheten och möjligheten till extremt mycket, om inte allt.