Snyggt kök i en nyproducerad hyresrätt hos Balder

VÅRA HYRESRÄTTSLÄGENHETER I MALMÖ

Vi erbjuder lediga lägenheter i Malmö som håller hög standard med moderna och hållbara materialval. Vi kan erbjuda lägenheter för olika livsskeden, allt från din första lägenhet till större ytor för familjen. 

Vi har hyreslägenheter i Malmös centrala delar, Gamla Staden samt Gamla Väster, och i den snabbväxande stadsdelen Hyllie. 

Balder finns även i Danmark, här kan du se alla lediga lägenheter i Köpenhamn.

SÅ SÖKER DU LÄGENHET

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav och köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. 

Uthyrningspolicy Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.

Frågor och svar – HomeQ Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

BO I MALMÖ

Något som utmärker Malmö är närheten. Från stadens puls till naturens lugn. Med kontinenten runt hörnet finns det stora möjligheter att upptäcka Europa, men också andra delar av Skåne.

I Malmö finns många gröna parker och hamnen, ett rikt kultur- och nöjesutbud, restauranger i toppklass och shopping. När du hyr lägenhet i Malmö finns goda pendlingsmöjligheter vilket öppnar upp för att jobba eller studera i exempelvis Köpenhamn, Lund eller Helsingborg.