Hyr lediga lokaler i Göteborg
Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
2 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 111 träffar

Hitta rätt lokal i Göteborg

Det är inte helt lätt att hitta rätt lokal, bilder och planritningar kan inte fullt ut förmedla känslan av att vara på plats. Att höra omgivningens ljud, känna Göteborgs puls. Att uppleva lokalen med alla sinnen. Då Balder själva förvaltar våra fastigheter har vi ett helhetsperspektiv när vi hjälper dig hitta den lokal som passar din verksamhet.

Med skyltning, anpassning och renovering finns stor potential att skapa den optimala lokalen för dig och dina kunder.

Hör av dig till oss på 020-151 151 så hjälper vi dig att hitta en passande lokal i Göteborg.

Balder är ett av Göteborgs största fastighetsbolag

Vi har många lokaler att erbjuda din verksamhet, oavsett vad det är du eftersöker. I vårt bestånd i Göteborg finns bland annat sekelskiftesfastigheter för ett pampigt kontor, butikslokaler intill myllrande gator och torg, samt industrilokaler för välfungerande logistik. Berätta för oss vilken typ av lokal du letar efter i Göteborg, vi har flera lediga lokaler att hyra ut.

Vi bygger nyproducerade kontor, butiker och hotell i Göteborg

Balder är drivande i att skapa ett dynamiskt Göteborg med en bra mix av bostäder och kommersiella lokaler.

Några av våra pågående projekt är GoCo Health Innovation City i Mölndal, samt Deltahuset som blir Backaplans första nyproducerade kontorshus och startskottet för Backaplans och Hisingens framtida centrum.

I flera av våra nyproducerade bostadsområden skapar vi ytor för ett levande gaturum där bottenplan samsas med uteplatser och lokaler för butik, kontor, restaurang och mycket mer.

En hållbar framtid med Balder

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige och Finland är grön el från förnybara källor.

Vi finns alltid i närheten

När du hyr lokal i Göteborg av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en stor grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi är ofta stationerade i våra områden och är därmed snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är kunden nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal i Göteborg av oss vet du att vi finns där för dig.


Söker du bostad?

Förutom lokaler så erbjuder vi även hyresrätter i varierande storlek och läge.