Hyr lediga lokaler i Göteborg

Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
3 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 94 träffar

Få upp till 3 månader hyresfritt

På utvalda lokaler har vi nu ett erbjudande där du kan få upp till 3 månader hyresfritt. Vid tecknande av 1-årsavtal får du 1 hyresfri månad och tecknande av 3-årsavtal får du 3 hyresfria månader.

Erbjudandet gäller hyresavtal som tecknas från 4 maj 2021 till och med 31 december 2021. Erbjudandet omfattas enbart av utvalda objekt.

Vi kan anpassa lokalen efter dina önskemål

Vi vet, det kan vara svårt att hitta en lokal med allt man önskar, men i en lokal med rätt läge finns det ofta mycket potential. Med lite renovering eller anpassning kan det bli det den optimala lokalen för din verksamhet. Så hör av dig till oss på 020-151 151 så ska vi göra vad vi kan för att du ska få den optimala lokalen i Göteborg för ditt företag.

Vi är ett av Sveriges största och mest välkända fastighetsbolag

Det innebär att vi har mycket att erbjuda dig och många lokaler att matcha ditt företag mot, oavsett vad det är du eftersöker. Vi har fantastiska vackra kommersiella fastigheter och lokaler med mycket patina i centrala Göteborg, butiker, handel och kontor på Backaplan och industrier och lager i Västra Frölunda, Angered och Hisings Backa.

Oavsett vad det är du eftersöker för att hyra en ledig lokal i Göteborg har vi goda chanser att möta dina behov och kravställning.

Vi bygger nyproducerade kontor, butiker och hotell i Göteborg

Balder är drivande i att skapa ett dynamiskt Göteborg med en bra mix av bostäder och kommersiella lokaler.

Några av våra pågående projekt är GoCo Health Innovation City i Mölndal, samt Deltahuset som blir Backaplans första nyproducerade kontorshus och startskottet för Backaplans och Hisingens framtida centrum.

I flera av våra nyproducerade bostadsområden skapar vi ytor för ett levande gaturum där bottenplan samsas med uteplatser och lokaler för butik, kontor, restaurang och mycket mer.

Vi är hållbara och teknikintresserade

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige och Finland är grön el från förnybara källor.

Vi jobbar nära våra hyresgäster

När du hyr lokal i Göteborg av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en stor grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi är ofta stationerade i våra områden och är därmed snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är kunden nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal i Göteborg av oss vet du att vi finns där för dig.


Söker du bostad?

Förutom lokaler så erbjuder vi även hyresrätter i varierande storlek och läge.