Butikslokal i Göteborg med skyltfönster, lediga lokaler tillgängliga.

Hitta rätt bland våra lediga butikslokaler i Göteborg

Som en av Göteborgs största aktörer inom butikslokaler, handel och retail har vi lokaler med varierande läge i Mölndal, Sisjön, Askim, Västra Frölunda, Backaplan, Torslanda, Angered och ett stort antal butikslokaler i Götebors mest välbesökta platser som Avenyn, Södra Vägen, Kungsportsplatsen, Magasinsgatan, Drottninggatan, Torslanda Torg, Angered Centrum och Köpcentrumet 421. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen i Göteborg.

Butikslokal i klassisk byggnad i Göteborgs centrum, med ledig lokal.

Att hyra en ledig butikslokal i Göteborg

Våra moderna och välunderhållna butikslokaler i Göteborg är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. Vi har lång erfarenhet att anpassa såväl alla typer av butikslokaler för att ni som hyregäst ska maximera möjligheten till nöjda och åtekrommande kunder.

När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Göteborg blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella utmaningar och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I GÖTEBORG

Att hitta den optimala butikslokalen i Göteborg kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva butikslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter och handelsplatser i Göteborg har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta butikslokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida butikslokal i Göteborg.

BRETT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I GÖTEBORG

Balder erbjuder ett brett utbud av lediga butikslokaler som passar olika behov och önskemål. Våra butikslokaler finns i såväl historiska fastigheter med fokus på charm till toppmoderna fastigheter för ett mer modernt snitt. Oavsett din vision eller budget, kan du lita på Balder för att hitta den perfekta butikslokalen för din verksamhet. Vår erfarenhet inom fastighetsbranschen gör oss till det ultimata valet för att uppfylla dina kunders krav och önskemål.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I GÖTEBORG

Visste du att Balder också utvecklar butikslokaler i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Göteborg? Vi utvecklar nya fastigheter i attraktiva områden som ger nya möjligheter för verksamheter att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga butikslokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet redan idag, men för dig som letar efter framtida behov kan du enkelt nå oss via 020-151 151 för att se vad vi kan erbjuda. Med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I GÖTEBORG MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Ale. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKSLOKAL FRÅN BALDER I GÖTEBORG

När du väljer att hyra en butikslokal i Göteborg du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska våra lediga butikslokaler i Göteborg vet du att vi finns här för att hjälpa dig.