Hyr lediga lokaler i Malmö

Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
3 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 36 träffar

Få upp till 3 månader hyresfritt

På utvalda lokaler har vi nu ett erbjudande där du kan få upp till 3 månader hyresfritt. Vid tecknande av 1-årsavtal får du 1 hyresfri månad och tecknande av 3-årsavtal får du 3 hyresfria månader.

Erbjudandet gäller hyresavtal som tecknas från 4 maj 2021 till och med 31 december 2021. Erbjudandet omfattas enbart av utvalda objekt.

Anpassade lokaler efter dina önskemål

Vi vet, det kan vara svårt att hitta en lokal som har allt – öppet landskap, rätt storlek, fikarum och kök, telefonrum... Men en lokal i rätt läge i Malmö kan ofta ha mer potential än det ögat först ser. Med lite renovering eller anpassning kan det bli det den optimala lokalen för din verksamhet. Hör av dig till oss på 020-151 151 så berättar vi mer om vilka möjligheter vi har för att tillmötesgå dina behov av en ledig lokal i Malmö.

Ett av Sveriges största och mest välkända fastighetsbolag

Balder har blivit en gigant inom fastighetsvärlden senaste åren där vi både köper kommersiella fastigheter, förvaltar bostadsområden och bygger nya bostäder. Det ger ringar på vattnet och skapar möjligheter att ta på oss den stora kavajen och vara med och utveckla Sveriges största städer. Vi finns i stora delar av Sverige och äger fastigheter inom hotell, kontor och bostäder.

Balder samarbetar med kommuner, investerare och företag för att skapa möjligheter, oavsett vem som är slutkunden – företag eller privatperson. Som ett av Sveriges största fastighetsbolag tar vi tag i taktpinnen och utvecklar vårt land, likväl vårt Malmö.

Balder är med och utvecklar Malmö

Balder är en delaktig aktör i stora områden i Malmö och utvecklar stadsbilden för många år framåt i tiden. 2019 invigde vi i Hyllie vårt bostadshus med kommersiella lokaler i bottenplan och framåt är vi med och utvecklar Varvstaden med bostäder, kontor och hotell tillsammans med PEAB. Det är en spännande resa att få vara med och utveckla stora områden för framtidens Malmö-bor.

Vi är hållbara och teknikintresserade

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige och Finland är grön el från förnybara källor.

Vi jobbar nära våra hyresgäster

När du hyr lokal i Malmö av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en stor grupp anställda i Malmö som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare och många fler. Vi finns på plats i Malmö för att kunna hjälpa våra kunder snabbt. Är kunden nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal i Malmö av oss vet du att vi finns där för dig.