Hyr lediga lokaler i Stockholm
Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
2 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 100 träffar

Vi kan anpassa lokalen i Stockholm efter dina önskemål

Vi vet, det kan vara svårt att hitta en lokal med allt man önskar, men i en lokal med rätt läge finns det ofta en enorm potential. Med lite renovering eller anpassning kan det bli det den optimala lokalen för din verksamhet. Så hör av dig till oss på 020-151 151 så ska vi göra vad vi kan för att du ska få en lokal som matchar dina behov.

Ett av Stockholms största och mest välkända fastighetsbolag

Det innebär att vi har mycket att erbjuda dig och många lokaler att matcha ditt företag mot, oavsett vad det är du eftersöker. I och runt Stockholm City har vi fastigheter och lokaler i Täby, Sollentuna, Sundbyberg, Nacka, Huddinge, Danderyd, Södertälje och Botkyrka.

Oavsett vad det är du eftersöker för att hyra en ledig lokal i Stockholm har vi goda chanser att möta dina behov och kravställning.

Vi kommer bygga framtidens kommersiella lokaler i Stockholm

Balder är drivande i att skapa en levande blandstad med en mix av bostäder och lokaler. Det innebär att vi planerar för att bygga nyproducerade kontor och lokaler i attraktiva områden i Stockholm.

När vi bygger nya bostadsområden i Stockholm upplåter vi ofta ytor för handel, caféer och restauranger samt mindre kontorslokaler. Detta för att skapa ett levande och dynamiskt bostadsområde när det är dags för inflyttning.

Vi satsar på hållbarhet och teknik

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige och Finland är grön el från förnybara källor.

Vi jobbar nära våra hyresgäster i Stockholm

När du hyr lokal i Stockholm av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en stor grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi är ofta stationerade i våra områden och är därmed snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är kunden nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal i Stockholm av oss vet du att vi finns där för dig.