Modern kontorsmiljö för uthyrning i Mölndal, ljusa lediga kontor.

Brett utbud av kontor och kontorshotell i Mölndal

Som en erfaren aktör inom kontorslokaler och kontorshotell i Mölndal, erbjuder vi ett varierat urval av kontorsutrymmen för uthyrning. Våra kontorslokaler är strategiskt belägna i Mölndal med utmärkta kommunikationsförbindelser som gör att dina kunder smidigt och enkelt kan nå ditt kontor.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Ljust och tomt kontorsutrymme till hyra i Mölndal, idealiskt för arbetsplats.

Att hyra ett kontor från Balder i Mölndal

Som en långsiktig fastighetsägare inom kontor och kontorshotell erbjuder vi flexibla arbetsutrymmen för uthyrning i Mölndal. Våra moderna och välunderhållna kontorslokaler är anpassningsbara för att främja varje företags unika behov.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Mölndal blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR I MÖLNDAL

Att hitta det optimala kontoret eller rummet på ett kontorshotell kan ibland upplevas krångligt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva kontorslokalens ytor och atmosfär på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Mölndal har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontorsutrymmet. Med möjligheter till skyltning, anpassning och förnyelse kan vi skapa den ultimata arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Mölndal.

STORT UTBUD AV KONTOR OCH KONTORSHOTELL I MÖLNDAL

Vi har ett centralt utbud av kontorslokaler som är skräddarsydda för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av kontorsutrymmen i Mölndal sträcker sig från kombilokaler med lager och kontor till det klassiska kontoret med yta för såväl det lilla som stora företaget. Oavsett vilken typ av kontor eller du behöver i Mölndal - vi har flera tillgängliga och flexibla kontorslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTOR I MÖLNDAL

Vi är stolta utvecklare av såväl Hedin Group ABs nya huvudkontor som vårt engagemang i GoCo Health Innovation City som nu står redo för innovativa aktörer. Utforska vårt utbud av kontor att hyra och upptäck möjligheten att anpassa och utveckla ett kontor som passar perfekt för din verksamhet idag som i framtiden. Tillsammans kan vi hitta möjligheter för att utveckla framtidens kontor som passar just din verksamhet.

EN HÅLLBAR FRAMTID I MÖLNDAL MED BALDER

Vi är en dedikerad fastighetsägare med starkt engagemang för kontorslokaler och övriga fastighetstyper i Mölndal. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra byggnader samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYRT ETT KONTOR FRÅN BALDER I MÖLNDAL

När du väljer att hyra en kontorslokal i Mölndal av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en dedikerad grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid nära tillhands och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska kontor eller ett rum i kontorshotell att hyra i Mölndal vet du att vi finns här för att hjälpa dig.