Attraktivt kontorshus med lediga lokaler för uthyrning i Sundsvall.

LEDIGA LOKALER I MÖLNDAL

Letar du efter ledig lokal i Mölndal? Ta chansen och hitta din nya lokal i Mölndal! Balder tillhandahåller lokaler för kontor, kontorshotell, butiker, restauranger, industri- och lager samt utbildning och vård i Mölndal, Eklanda, Åbro och Lackarebäck. På så sätt kan vi erbjuda dig rätt lokal i Mölndals mest attraktiva lägen.  

Du behöver en lokal som matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. Vi erbjuder kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Sverige. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

ANPASSNING AV LOKAL I MÖLNDAL

Hittar du inga lediga lokaler i Mölndal som passar din verksamhet? En lokal som är rätt anpassad är viktig för etableringen av ett företaget. Balder har många års erfarenhet av att tillsammans med hyresgästen planera och skapa de ytor som efterfrågas. Med relativt små medel kan en tom lokal bli något utöver det vanliga.  

BALDER FINNS PÅ PLATS I MÖLNDAL

Om det uppstår problem i din lokal löser vi det snabbt och effektivt. Balder har en etablerad verksamhet i Mölndal och sköter förvaltningen av lokaler dagligen. Här arbetar förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som hjälper dig. 

UPPTÄCK MÖLNDAL

Natursköna Mölndal, den tredje folkrikaste kommunen i Västra Götalands län, erbjuder allt du kan önska! Granne med Göteborg och med närhet till Göteborgs färjeterminal, Landvetter flygplats, E6, E20/Söderleden samt Västkustbanan och kust till kustbanan. Mölndals bro är en knytpunkt för bussar, tåg och spårvagnar vilket ger otroligt bra kommunikationsmöjligheter för den som enkelt vill ta sig till Mölndal. Kommunen erbjuder att antal olika nätverk för företagare med möjlighet till inspirerande föreläsningar, information och värdefullt nätverkande. Letar du efter lediga lokaler i Mölndal och önskar etablera dig här, har du ett guldläge när det kommer till kommunikationsvägar.  

Ta chansen och hitta din nya lokal i Mölndal! Balder tillhandahåller lokaler för kontor, kontorshotell, butiker, restauranger, industri- och lager samt utbildning och vård i Mölndal, Eklanda, Åbro och Lackarebäck. På så sätt kan vi erbjuda dig rätt lokal i Mölndals mest attraktiva lägen. Möjligheterna är stora här, oavsett företagets storlek.  

Mölndal har en spännande historia. År 1949 fanns Sveriges största textilföretag i Krokslätts fabriker med ett par tusen anställda. I dag representerar Mölndals kommun ett bra läge i en stor tillväxtregion. Cirka 500 branscher finns representerade, varav den allra största är life science. Varje år skapas allt fler arbetstillfällen inom denna bransch och lockar personer från hela världen. Kanske är det ingen tillfällighet att AstraZeneca är den största privata arbetsgivaren i kommunen! Ett nytt kluster i världsklass med fokus på hälsoinnovation utvecklas, för att fortsätta inspirera och attrahera forskare, entreprenörer och talanger från hela världen. Även Papyrus, ett av Europas ledande företag inom emballage, papper och förbrukningsvaror har sin bas i Mölndal. Företaget grundades under sent 1800-tal och bedriver än i dag verksamhet här.  

Taco hej! Passa på att njut av en lunch från Santa Marias restaurang i Mölndal, för att sedan avsluta dagen på någon av restaurangerna på Åby travbana. Travbanan är Sveriges näst största och lockar årligen stor publik när tävlingarna Åby Stora Pris och Paralympiatravet går av stapeln. För den som är sugen på något gott efter maten finns Dahls bageri, med fabriksförsäljning. Vem vill inte hyra lokal i Mölndal, granne med ett bageri?