Ljus kontorslokal för uthyrning i Nacka med stadsvy.

Flexibla och anpassningsbara kontor att hyra i Nacka

Som en erfaren aktör inom kontorslokaler och kontorshotell i centrala Nacka, erbjuder vi ett varierat urval av kontorsutrymmen för uthyrning. Våra kontorslokaler är strategiskt belägna i Sickla och Ektorp Centrum med utmärkta kommunikationsförbindelser som gör att dina kunder smidigt och enkelt kan nå ditt kontor.

Oavsett om du letar efter en mindre kontorslokal eller en större arbetsyta, kan vi tillgodose dina behov. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta det perfekta kontoret att hyra för din verksamhet.

Modernt kontorsrum att hyra i Nacka, öppet och ljust med konstvägg.

Att hyra ett kontor från Balder i Nacka

Som en långsiktig fastighetsägare inom kontorslokaler erbjuder vi flexibla arbetsutrymmen för uthyrning i Nacka. Våra moderna och välunderhållna kontorslokaler är anpassningsbara för att främja varje företags unika behov.

När du väljer att hyra ett kontor av oss i Nacka blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra kontorslokaler.

HITTA RÄTT KONTOR I NACKA

Att hitta den optimala kontorsytan i Nacka kan ibland upplevas krånglig och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att faktiskt uppleva kontorslokalens ytor och atmosfär på plats. Genom att förvalta våra egna kontorsfastigheter i Nacka har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med det perfekta kontorsutrymmet. Med möjligheter till skyltning, anpassning och förnyelse kan vi skapa den ultimata arbetsmiljön för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida arbetsplats i Nacka.

STORT UTBUD AV KONTOR I CENTRALA NACKA

Vi har ett centralt utbud av kontorslokaler som är skräddarsydda för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av kontorsutrymmen i Nacka sträcker sig från avskalade mindre kontoret till det större stilrena för företaget som är i en expansiv fas. Oavsett vilken typ av kontor eller du behöver i Nacka - vi har flera tillgängliga och flexibla kontorslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS KONTORSLOKALER I NACKA

Visste du att Balder planerar för ett omfattande stadsutvecklingsarbete i såväl Sickla som Ektorp Centrum? Genom vår erfarenhet inom projektutveckling kommer vi utveckla respektive område för att skapa trivsel och attraktionskraft utifrån såväl kontorstagare som bostadsrättsägare. Ta chansen redan nu att utforska vårt utbud av kontor att hyra och upptäck möjligheten att anpassa och utveckla ett kontor som passar perfekt för din verksamhet redan nu och kan följa med in i framtidens områden.

EN HÅLLBAR FRAMTID I NACKA MED BALDER

Vi är en dedikerad fastighetsägare med starkt engagemang för kontorslokaler och övriga fastighetstyper i Nacka. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra byggnader samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i våra kontorsfastigheter i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYRT ETT KONTOR FRÅN BALDER I NACKA

När du väljer att hyra en kontorslokal i Nacka av oss blir du en del av Balder-familjen. Vi är en dedikerad grupp som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid nära dig och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att hyra ett kontor i Nacka av Balder vet du att vi finns här för att hjälpa dig.