Attraktivt kontorshus med lediga lokaler för uthyrning i Sundsvall.

LEDIGA LOKALER OCH KONTOR I NACKA

Letar du efter lokal i Nacka? Vi har lokaler med varierande läge i Nacka. Vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen i Nacka. 

Du behöver en lokal som matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. Vi erbjuder kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Sverige. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

ANPASSNING AV LOKAL I NACKA 

Behöver du en lokal anpassad för din verksamhet? Inga problem! Balder har många års erfarenhet av att planera ytor tillsammans med hyresgästen. Hittar du inte den perfekta lokalen i Nacka för ditt företag, finns vi här och hjälper dig. En rätt anpassad lokal är en viktig förutsättning för att skapa den perfekta arbetsplatsen för dig. Med relativt små medel kan en tom lokal i Nacka bli något utöver det vanliga. 

BALDER FINNS PÅ PLATS I NACKA

Skulle det uppstå problem i din lokal löser vi det snabbt. Balder har en etablerad verksamhet i Nacka som sköter förvaltningen av våra lokaler. Våra fastighetsskötare och förvaltare finns här och hjälper dig. 

UPPTÄCK NACKA

Förbindelserna till Nacka med kollektivtrafiken ger dig olika valmöjligheter. År 2026 beräknas även tunnelbanans blå linje trafikera de nya stationerna Sickla, Järna och Nacka C. Länsväg 222 tar dig som kör bil snabbt och enkelt till eller från Stockholm City. Balder erbjuder butikslokaler och kontorslokaler i Ektorp centrum, butikslokaler i Älta och kontorslokaler samt industri- och lagerlokaler i Sickla.  

Samhället Nacka byggdes upp under sent 1800-tal, då fabriker valde att flytta ut från Stockholms innerstad. Ett av de industriföretag som grundades i slutet av 1800-talet var AB Diesels Motorfabrik, som i dag går under Atlas Copco. Även om det inte bedrivs någon produktion längre, har de kvar sitt huvudkontor i kommunen. När Saltsjöbanan öppnade gav detta ännu större möjligheter för företag att etablera sig i Nacka. I takt med industriernas och arbetarnas etablering i kommunen byggdes två stora kvarnindustrier, Salstjöqvarn och Tre Kronor. I dag inhyser de ståtliga byggnaderna lokaler och bostäder. Det största fokuset i dag ligger på service, handel och tjänster. Ta en paus från storstadspulsen och etablera ditt företag i Nacka, med Stockholm runt hörnet. Balder tillhandahåller lediga lokaler i Nacka med goda förutsättningar för en lyckad etablering.