Historisk byggnad med lediga lokaler i Norrköping, uthyres.

LEDIGA LOKALER & KONTOR I NORRKÖPING

Letar du efter lokal i Norrköping? I centrala Norrköping har vi flera lediga lokaler i Gamla stan och norr om Motala Ström samt flera butikslokaler i våra bostadshus. Eller söker du efter ett förråd eller stationera dig i ett kontorshotell? Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen i Nacka. 

Du behöver en lokal som matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. Vi erbjuder kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Sverige. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

VI ÄGER OCH FÖRVALTAR KOMMERSIELLA FASTIGHETER I NORRKÖPING

Och det innebär att v har mycket att kunna erbjuda, oavsett vad det är du eftersöker. Vi har lediga kontor i Norrköping centrum söder om Motala Ström som bara väntar på att få ditt företag att flytta in, lediga butiker i våra bostadshus där människor passerar varje dag och flera lediga förråd till uthyrning på kort varsel. Vad innebär det att vi finns på Norrköpings bästa lägen och adresser? Det innebär att vi har mycket spännande och attraktivt att erbjuda, med attraktiva fastigheter och lokaler runtomkring i Norrköping. Vad sägs om att etablera ditt företag innanför promenaderna i Gamla stan eller förråd i Nordantill? Eller butikslokaler i något av våra bostadshus? Vi har kontor och butiker på kvalitativa lägen där kollektivtrafiken och flödet av människor redan är starkt. Du vet vad ni har för utmaningar och behov – vi vet vad vi har för lokaler som vi kan matcha ditt företag emot.

VI FINNS ALLTID I NÄRHETEN I NORRKÖPING

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ha en hög kundnöjdhet. Därför har vi ett lokalkontor i Norrköping som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi har ofta någon på plats i våra områden och har kort transportsträcka för att lösa problemen snabbt och effektivt. Är kunden nöjd är vi nöjda!

UPPTÄCK NORRKÖPING

Norrköping, där vågorna bryts från Bråviken och går vidare mot Motala Ström, är en vacker stad att befinna sig i. Och en riktigt bra stad att etablera sitt företag i. Här finns både charm och estetik i Gamla stan innanför promenaderna och nyutvecklade kontorshus för framtidens företag. Kombinationen näringsliv och entreprenörskap är stark i Norrköping. Det vill vi hjälpa till att förverkliga ytterligare.