Du är här

Lediga lägenheter i Norrköping

Se våra lediga lägenheter i Norrköping och hitta din framtida bostad

Våra hyresrätter i Norrköping finns i varierande storlekar och lägen, från citykänsla till mer fokus på närheten till miljön.

Vi har förvaltat lägenheter i Norrköping sedan 2007 och jobbar ständigt mot att finnas nära våra hyresgäster. Med egen personal i området är målet att alltid sätta hyresgästen i centrum.

Att hyra en lägenhet i Norrköping ska vara smidigt, tryggt och långsiktigt. Därför strävar vi efter att erbjuda lägenheter för olika livsskeden, från studenten till den stora familjen.

Bostäder

Hyra
2900 kr/mån
13600 kr/mån
Storlek
1 rok
5 rok
Din sökning gav 37 träffar

Så söker du lägenhet

Alla våra hyreslägenheter förmedlas via HomeQ och vi använder oss enbart av deras köpoängssystem, vi förmedlar inga bostäder utanför HomeQ. Urvalet görs utifrån de som uppfyller våra grundkrav (se vår uthyrningspolicy) och deras köpoäng.

För att börja samla köpoäng och därmed öka dina chanser att få den bostad du vill ha behöver du registrera dig på HomeQ. Det är kostnadsfritt och du behöver BankID för att kunna registrera dig. Har du frågor som rör HomeQ ber vi dig att ta kontakt med deras kundservice.

Uthyrningspolicy och support

  • Uthyrningspolicy
    Vi utgår från vår uthyrningspolicy för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning.
  • Frågor och svar - HomeQ
    Hitta svar på de vanligaste frågorna hos HomeQ gällande medlemskap, registrering och ansökan.

Att bo i Norrköping

Norrköping är en gammal industristad som tagit vara på charmen från förr och fört vidare kulturen i modern tappning. Genom staden löper Drottninggatan där bland annat Balders fastigheter bistår med både lokaler, kontor och bostäder. Här finns allting du behöver, från det mysiga caféet på hörnet till stora och små modebutiker. Genom staden går Motala ström som löper ut i hamnen som i skrivande stund rustas upp till ett modernt kvarter med bostäder och all tänkbar service.

Som om detta inte vore nog består Norrköping av flertalet parker som under en vårdag fylls med såväl kollegor på lunch till studenterna som tagit plugget utanför skolväggarna. Norrköping är idag en stor studentstad där universitetet ligger granne med Balders kvarter på Sandgatan 28.

Även om Norrköping idag redan ses som staden som har allt kommer bygget med Ostlänken bidra till en fortsatt härlig tillväxt. Nya parker växer fram, ett nytt resecentrum tar emot besökare och den nya stadsdelen bidrar till att citykärnan växer.