Balders lediga lokaler i Lund
Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
2 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 9 träffar

Sök bland flera lediga lokaler att hyra i Lund

På denna sida kan du filtrera fram resultat för lokaler på län, kommun, område, objektstyp och storlek. Men det är inte allt. Marknaden för centralt placerade lediga lokaler i Lund rör alltid på sig. Det innebär att det finns ett flertal kommande lokaler, lokaler som kanske passar dig och ditt företag bättre. Hör av dig till oss på 020-151 151 så kan vi berätta mer om vad som inom kort blir tillgängligt på marknaden. Något som passar dina behov?

Kommersiella fastigheter i Lund

I Lund har vi ett antal kommersiella fastigheter, främst inom segmentet kontor men också för industri, butik, lager och förråd. Våra fastigheter ligger i Gaselyckan, Norra Fäladen och Östra Torn.

Vi kan anpassa lokaler till din verksamhet

Att hitta lokalen i rätt stad, i rätt läge och med rätt förutsättningar är inte det lättaste. Det kan dessutom vara svårt att se potentialen som finns i en lokal. Med vår kunskap och expertis i att utveckla en lokal så kan den passar ditt företag som handen i handsken. Öppet landskap, cellkontor, telefonkuber och stora som små mötesrum: vi kan lösa det likaväl som större skyltfönster ut mot passerande på gatan. Vi kan vår grej för att skapa bra förutsättningar för olika företag att växa. Hör av dig till oss på 020-151 151 så berättar vi mer om vilka möjligheter vi har för att tillmötesgå dina behov.